dijous, 28 d’abril del 2016

Targeta mussols dia de la mare/ Tarjeta búhos día de la madre


**

Bona tarda a tots i a totes, 

Ja recordeu que passa aquest cap de setmana?... Exacte, és el dia de la mare, i com porteu els vostres detallets per les mares... jo us porto avui la targeta que he preparat per la meva mare.

Com veieu és una targeta estil "clean and simple" amb els mussols de la Lawn Fawn.



Comencem amb una cartolina blanca de mida 10*15 cm plegada per la part superior i una mica de tinta distress Tumbled Glass. Amb la tinta he fet un difuminat a la zona central.


Per fer la mama i els nadons he calcat les imatges del segell de Lawn Fawn "mom&me" i els he pintat amb colors de fusta.

Com a casa sóm dues germanes, tocava una mare i dos nadons :)


Per fer la dedicatòria, he escrit a mà i amb retolador blau, en la part inferior de la targeta, feliç dia de la mare, i li he remarcat les vores amb el mateix color.


Ara toca muntar la targeta, amb foam 3D enganxo la família a la part central sobre el difuminat, afegeixo uns quants lluentons clarets pel voltant i li dono un últim detall fent un fals cosit per les vores amb un blau més clar.

Fins aquí, la targeta d'avui. Moltes felicitats a les mares, en especial a la meva. T'estimo molt!

Que tingueu un bon cap de setmana. PETONS!


**

Buenas tardes a todos y a todas, 

Estáis ya al corriente de lo que pasa este fin de semana?...Exacto, es el día de la madre, como lleváis los detalles para vuestras madres..., yo os traigo hoy la tarjeta que le he preparado a la mía.

Como veis es una tarjeta estilo "clean and simple" con los búhos de Lawn Fawn.


Empecemos con una cartulina blanca de medidas 10*15 cm plegada por la parte superior y un poco de tinta distress Tumbled Galss. Con la tinta he hecho un difuminado en la zona central de la cartulina.


Para hacer la madre y los bebes, he calcado las imágenes del sello de Lawn Fawn "mom&me" y los he pintado con colores de madera. 

Como en casa somos dos hermanas, tocaba una madre y dos bebes :)


Para hacer la dedicatoria, he escrito a mano y con un rotulador azul, en la parte inferior de la tarjeta, feliç dia de la mare, y le he remarcado los bordes superior e inferior con el mismo color.


Es el turno de montar la tarjeta, con foam 3D he pegado a la familia en la parte central, sobre el difuminado, seguidamente he añadido unas cuantas lentejuelas alrededor y le he dado un último detalle haciendo un falso cosido de color azul claro por todo el borde.

Y hasta aquí la tarjeta de hoy. Muchas felicidades a todas la madres y en especial a la mía.

Que tengáis buen fin de semana, BESOS!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada