dijous, 7 d’abril de 2016

Targeta amb segells "Fintastic Friends"


**

Bona tarda a tots i a totes, avui anem d'estreno! Estreno els segells que em vaig comprar a la fira de Sitges. Ja sabeu que tinc debilitat pels segells de Lawn Fawn (it's so cute!!) així que em vaig comprar els sets Finstastic Friends i So Jelly.

Per avui he preparat una targeta i per dilluns una altre. I la d'avui es aquesta:
Comencem per la peixera, he segellat la peixera, els diferents peixets i les decoracions, llavors amb els retoladors d'acohol de la sra. Granger he pintant tota la estructura. Per últim, per no perdre la costum, una mica de Wink Stella Glitter per donar purpurina als peixos, algues i corals.


Continuem amb el fons, he partit d'una fulla estampada que tallat a 12*12 cm, seguidament i amb uns quants dels peixets, he fet el fons estampat. He utilitzat una tinta lila, per tal de que resaltes sobre el paper estampat però no molt, sols per donar-li un toc diferent al paper estampat i integrar-lo a la temàtica.


I ja tan sols ens queda la dedicatòria, per fer-la he segellat la frase "you're fintastic!" en una cartolina blanca que tallat en forma de banderola.
Per últim he enganxat tant la dedicatòria com la peixera amb quadradets de foam sobre la base del paper estampat.


I fins aquí, la targeta d'avui. Dilluns més peixets! Espero que us hagi agradat.

PETONS!


**

Buenas tardes a todos y a todas, hoy toca estrenar material!!! Estreno los sellos que me compré en la feria de Sitges. Ya sabéis que tengo debilidad por los sellos de Lawn Fawn (it's so cute!!) así que me compré los sets Finstastic Friends y So Jelly.

Para hoy os he preparado una tarjeta y para el lunes otra. Y la de hoy es esta:


Empecemos con la pecera, he estampado la pecera y los diferentes peces y decoraciones, seguidamente con los rotuladores de alcohol de la sra. Granger he pintado tota la estructura. Por último y por no perder la costumbre, un poco de Wink Stella Glitter para dar un toque de purpurina a los peces, algas y coral.


Continuamos con el fondo, he partido de una hoja estampada que he cortado a 12*12 cm, seguidamente y con unos cuantos peces, he hecho el fondo estampado. Para ello he utilizado una tinta lila, para que se notara en el papel estampado pero no mucho, solo para darle un acabado distinto a la hoja estampada integrándola así en la temática.


Y ya solo nos queda la dedicatoria, para hacerla he estampado la frase "you're fintastic!" en una cartulina blanca que he recortado en forma de banderola.
Por último he pegado tanto la dedicatoria como la pecera con cuadraditos foam sobre la base del papel estampado.


Y hasta aquí, la tarjeta de hoy. El lunes más peces!! Espero que os haya gustado.

BESOS!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada