dilluns, 2 de maig del 2016

Targeta gràcies efecte metal·litzat/ Tarjeta gracias efecto metalizado (Perfect pearls)


**

Bona tarda a tots i a totes,

Avui us porto un parell de targetes amb un efecte metal·litzat, molt simples i que ens serviran per agrair a algú un favor.



Per fer aquest efecte metal·litzat he utilitzat Perfect pearls, sobre una base degradada feta amb tintes distress.

El procés és el següent, parteixo d'una cartolina blanca, a la qual li he limitat una part central. En aquesta zona i amb dos colors de tintes distress de la mateixa família, he fet el degradat de colors ( per la granat: Seedless preserves i picked rasperry i per la ataronjada: spiced marmalade i mustard seed).


Seguidament i sense esperar que s'assequi la tinta distress, amb un pinzell sec he aplicat la pols de perfect pearls, que li ha donat aquest toc metal·litzat. Amb un drap sec he retirat el excés.


Un cop fet el fons, he passat la cartolina blanca per una carpeta d'embossing per tal de donar-li el relleu, cada color per una carpeta diferent, per tenir trames diferents.


Es el torn de la dedicatòria, en el cas de la targeta lila, he troquelat les lletres sobre una mica de goma eva blanca sobre la qual hi havia enganxat aquest paper platejat, i per la targeta taronja, troquelades sobre paper xarol negre.


Per últim sols queda enganxar la cartolina blanca sobre una cartolina de color similar al centre metal·litzat i afegir uns cors o estrelletes de detalls.

I fins aquí aquestes dues targetes metal·litzades, espero que us hagin agradat i fins al pròxim dia.

PETONS!


**
Buenas tardes a todos y a todas,

Hoy os traigo un par de tarjetas con efecto metalizado, muy simples y que nos servirán para agradecer algún favor.



Para hacer este efecto metalizado, he utilizado Perfect pearls, sobre una base degradada hecha con tintas distress.

El proceso es el siguiente, empiezo con una cartulina blanca, en la cual limito la parte central. En esta zona y con dos colores de tintas distress de la misma familia, he hecho el degradado de colores ( para la granate: Seedless preserves y picked rasperry y para la anaranjada: spiced marmalade y mustard seed).


Seguidamente y sin esperar que se seque la tinta distress, con un pincel seco he aplicado el polvo de perfect pearls, que le ha dado este toque metalizado. Con un trapo he retirado el exceso.


Una vez hecho el fondo, he pasado la cartulina blanca por una carpeta de embossing para darle el relieve, cada color por una carpeta diferentes para tener tramas diferentes.


Es el turno de la dedicatoria, en el caso de la tarjeta lila, he troquelado las letras sobre un poco de goma eva blanca sobre la cual había pegado un papel plateado y para la tarjeta naranja, troqueladas sobre papel charol negro. 


Por último solo queda pegar la cartulina blanca decorada sobre una cartulina de un color similar al centro metalizado y añadir los pequeños detalles de los corazones y las estrellas.

Y hasta aquí esta dos tarjetas metalizadas, espero que os hayan gustado y hasta el próximo día.

BESOS!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada