divendres, 27 de maig de 2016

La exploding box más bonita del mundo - Reto mayo Up&Scrap


**

Bona tarda a tots i a totes,

Un mes més participo en el repte mensual de la botiga Up&Scrap, i aquesta vegada tocava realitzar "La exploding box más bonita del munto". Així que després de donar-li moltes voltes, m'he decidit per construir una petita ciutat dins de la caixa.Per començar a construir la meva ciutat, primer calia fer les cases. Amb paper decorat he dibuixat i retallat cada una de les 4 cases, seguidament i com que la ciutat esta dividida en NIT/DIA, amb una mica de tinta distress he acolorit les vores. Per les façanes de dia amb Brushed corduroy i per les façanes de nit amb Black Shoot, en aquest cas pintant més marcadament per enfosquir completament la façana.

Per últim sols faltava fer els forats de les finestres, en el dia he cobert les finestres amb paper vegetal i la nit amb paper de cel·lofana groc.


Es el torn de crear el terra de la petita ciutat i delimitar les zones. Amb una cartolina blanca de 12*36 cm he fet els tres panells de la exploding box. El costat del DIA cultivo el meu hortet urbà, al costat de nit amb el parc i ell llac i la zona central hi construirem les cases juntament amb les voreres i la carretera.I comencem el muntatge, he enganxat les cases a les seves teulades i seguidament sobre la vorera, combinant que les façanes clares estiguessin sobre la vorera clara i viceversa.


Per fer l'hortet he entintat la cartolina blanca amb tinta distress Old paper i Brushed corduroy, seguidament amb diferents formes troquelades i retallades en cartolines de colors diferents he anat plantant les verduretes.

Tan sols falta el toc de la reixa blanca dibuixada i retallada pacientment en cartolina blanca.


 Per la banda de la nit, de nou amb tintes distress he pintat el llac (Chipped Sapphire) i la gespa (Pine Needles) als quals els hi he passat per sobre una passada de tinta negra per enfosquir més l'ambient.

Amb uns brillants pintats de gris, he fet les pedres, amb cartolina blanca pintada amb retoladors d'alcohol (gris i groc) he fet els llums del parc i una mica de cartolina decorada vermella m'ha servir per fer els bancs del parc. Un últim toc el donen els peixets segellats dins del llac.


Per realitzar els dos panells laterals que queden, un cop ja tenia tota l'estructura enganxada sobre la base de cartolina negra, he fet dues petites butxaques amb el mateix paper decorat de les cases. Els he decorat una mica amb unes paraules i una mica de washi tape.


A cadascuna de les dues butxaques, hi he ficat un tag, fet amb cartolina craft i decorat amb un tros de paper decorat. A un li he escrit la paraula NEW i al altre OLD, ja que he fet la caixa pensant en un canvi de casa i que així es pugui ficar una foto de la casa antiga i de la nova casa on s'anirà a viure.


 I ja sols queda decorar el exterior de la caixa i la tapa, per fer-ho he utilitzat aquest paper decorat al qual li he entintat les vores amb tinta distress Peacock Feathers.


Per la tapa he utilitzat el mateix paper decorat, hi he afegit aquest retall de la ciutat, un parell de brads i hi he escrit la paraula NEW HOME.


I fins aquí la meva exploding box, que espero pugui ser la "més bonica del món" :) Espero que us hagi agradat.

Us deixo aquí el blog perquè pugueu veure el repte i per si us animeu.

PETONS!!


**

Buenas tardes a todos y a todas,

Un mes más participo en el reto mensual de la tienda Up&Scrap y este mes tocaba realizar " La exploding box más bonita del mundo". Así que después de darle muchas vueltas, me he decidido por construir una pequeña ciudad dentro de la caja.


Para empezar a construir mi ciudad, primero era necesario construir las casas. Con papel decorado he dibujado y recortado cada una de las 4 casas, seguidamente y teniendo en cuenta que he dividido la ciudad en DÍA/NOCHE, con un poco de tinta distress he decolorado los bordes. Para las fachadas del lado Día he usado Brushed corduroy y para las del lado Noche Black Shoot, en este caso he entintando mas marcadamente para oscurecer completamente la fachada.

Por último solo quedan los agujeros de las ventanas, en el lado de día, las he cubierto de papel vegetal y por el lado de noche de papel celofán amarillo.


Es el turno de crear el suelo de la ciudad y delimitar las zonas. Con una cartulina blanca de 12*36 cm he marcado los tres paneles de mi exploding box. En el lado de Día tenemos un pequeño huerto urbano, en el de Noche el parque y el lago y en la zona central (donde irán las casas) las aceras y la carretera.


Y empezamos con el montaje, he pegado las casas a sus tejados negros y seguidamente sobre la acera, combinando la fachadas claras con el lado de día y las oscuras con el lado de noche.


Para hacer el huerto he entintado la cartulina blanca con tinta distress Old paper y Brushed corduroy, seguidamente y con distintas formas troquelada y recortes de cartulinas de colores he ido plantando las verduritas.

Tan solo nos falta cerrar el huerto con la típica valla blanca cortada en cartulina.


Para el lado de la Noche, de nuevo con tintas distress he pintado el lago (Chipped Sapphire) y el césped (Pine Needles) sobre los cuales he hecho una pasada de tinta negra para hacer el ambiente más oscuro.

Con unos brillantes pintados de color gris, he hecho las piedra, con cartulina blanca pintada con rotuladores de alcohol (gris y amarillo) he hecho las pequeñas luces del camino del parque y con un poco de cartulina decorada he ido doblando para crear los bancos. El último toque lo dan los peces estampados dentro del lago.


Para realizar los dos paneles laterales que quedan, una vez ya tenía tota la estructura pegada sobre la base de cartulina negra, he hecho dos pequeños bolsillos con el mismo papel decorado de las casas. Los he decorado con un poco de washi tape y he estampado dos palabras.


A cada uno de los bolsillos le he puesto un tag, hecho con cartulina craft y decorado con el mismo papel. En uno de ellos le he escrito la palabra NEW y en el otro OLD, ya que he hecho esta caja pensando en una mudanza o cambio de casa, de este modo se podrá poner una foto de la casa antigua y de la nueva donde irán a vivir.


Y ya solo nos queda decorar el exterior de la caja y la tapa, para hacerlo he utilizado este papel decorado al cual le he entintado los bordes con tinta distress Peacock Feathers.


Para hacer la tapa, he utilizado el mismo papel decorado y le he añadido este recorte de una ciudad, un par de brads y las letras de la palabra NEW HOME.


Y hasta aquí mi exploding box, que espero que pueda ser la "más bonita del mundo" :) . Espero que os haya gustado.

Os dejo aquí el blog para que podáis ver el reto y por si os animáis.

BESOS!!


**

1 comentari:

  1. Te ha quedado muy bonita!
    Gracias por participar en este reto. Ya tenemos en marcha el de Junio, ¿te ánimas?
    Un besito
    Equipo de Up&Scrap

    ResponElimina