dilluns, 6 de juny del 2016

Targeta Gorjuss amb distress i aquarel·les/ Tarjeta Gorjuss con distress y acuarelas


**

Bona tarda a tots i a totes, 

Avui us porto aquesta targeta amb una de les nines de Gorjuss pintada amb varies tintes distress i aquarel·les. 


I comencem la targeta d'avui amb un paper d'aquarel·la al qual, amb tinta negra Versamark, hi he segellat la nena i la dedicatòria. Per fer la dedicatòria he fet servir els nous segells de Lawn Fawn, Big Scripty Words.


Amb diferents colors de tintes distress i amb aquarel·les, he anat pintant la nina i el gat, intentant generar les ombres corresponents. Un cop acabada la figura i assecada, amb pintura molt diluïda he pintat el fons.


I ja casi estem apunt d'acabar, per donar els últims tocs a la targeta, per una banda he ficat Wink Stella Glitter en el vestit, gorro i sabates i per altre banda, he afegit tres brillants de cors a la part superior dreta.


Per últim he pegat la targeta a una base de cartolina blanca amb una mica de foam 3D per donar-li volum.

I fins aquí la targeta d'avui, espero que us hagi agradat!

PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas,  

Hoy os traigo esta tarjeta con una de las muñecas de Gorjuss pintada con varias tintas distress y acuarelas. 


Y empezamos la tarjeta de hoy con un papel de acuarela al cual, con tinta negra Versamark, he estampado la niña y la dedicatoria. Para hacer la dedicatoria de hoy he usado los nuevos sellos de Lawn Fawn, Big Scripty Words,


Con varios colores de tintas distress y con acuarelas, he ido pintado la niña y el gatito, intentando generar las sombras correspondientes. Una vez terminada la figura y seca, con pintura muy diluida he pintado el fondo.



Y ya casi estamos a punto de terminar y para dar los últimos toques a la tarjeta, por un lado he puesto Wink Stella Glitter en el vestido, gorro y zapatos y por otro lado he pegado tres brillantitos en forma de corazón en la parte superior derecha.


Por último, he pegado la tarjeta a una base de cartulina blanca con un poco de foam 3D para darle volumen.

Y hasta aquí la tarjeta de hoy, espero que os haya gustado!

BESOS!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada