dilluns, 13 de juny del 2016

Targeta lettering/ Tarjeta lettering "It's always tea time"


**

Bona tarda a tots i a totes,

Avui us porto el primer de dos capítols inspirats amb la frase "It's always tea time" de Alicia en el País de les Meravelles. La frase m'ha servit d'inspiració per crear una targeta (que veurem avui) i unes mini bossetes a conjunt (pel dijous), perfectes per un berenar amb amics.


I comencem per el lettering de la frase, primer l'he dibuixat amb llapis i desprès amb retoladors aquarel·lables he anat ressenguint lletra per lletra amb diferents colors per simular els colors del arc iris. Seguidament amb el pinzell d'aigua he difuminat algunes parts.


A continuació i amb el troquel de Paper Smooches "Coffe and Tea" he retallat cada una de les tassetes en colors diferents, coordinats amb el arc iris de les lletres.

Per fer la tetera, he utilitzat un paper estampat i per fer la tapa un tros pintat de color gris. I a la bosseta de té li he ficat una mica de cordillet per simular el cordill de les bosses de té.


Les tassetes, les he cobert de Glossy Accents per fer-les més extremades i he dibuixat el té caient i gotejant des de la tetera fins al terra passant per cada tassa.


Per últim he afegit al cantó esquerra una tira de cartolina negra coberta de Wink Stella Glitter per acabar d'enquadrar la targeta.


I fins aquí la tarjeta d'avui, per dijous ens queden les bossetes convidades i ja ho tindrem tot apunt per aquesta hora del té especial.

PETONS!!


**



Buenas tardes a todos y a todas, 

Hoy os traigo el primer de dos capítulos inspirados en la frase "It's always tea time" de Alícia en el País de las Maravillas. La frase me ha servido de inspiración para crear una tarjeta ( que es la que veremos hoy) y unas mini bolsitas a conjunto (para el jueves), perfectas para una merienda con los amigos.


Y empezamos por el lettering de la frase, primer he dibujado con lápiz y después con rotuladores acuarelables he ido repasando las letras con diferentes colores para simular los colores del arcoíris. Seguidamente con un pincel de agua he difuminado algunas partes.


A continuación y con el troquel de Paper Smooches "Coffe and Tea" he recortado cada una de las tacitas en colores diferentes, coordinados con el arcoíris de las letras. 

Para hacer la tetera, he utilizado un papel estampado y para la tapa he pintado un trozo de color gris. En la bolsita de té he puesto un pequeño cordel para simular el cordel de las bolsas de té.


Las tazas, las he cubierto de Glossy Accents para hacerlas más extremadas y he dibujado el té cayendo y goteando des de la tetera hasta el suelo pasando por todas las tacitas.


Por último he añadido en el lado izquierdo una tira de cartulina negra cubierta de Wink Stella Glitter para acabar de encuadrar la tarjeta.


I hasta aquí la tarjeta de hoy, para el jueves nos queda las bolsitas a conjunto y ya lo tendríamos a punto para esta hora del té especial.

BESOSS!!


**

1 comentari:

  1. Aquesta també m'agrada, la trobo original. Si la fas de cafè trobaràs més fans haha

    ResponElimina