dijous, 9 de juny del 2016

Targeta inspiració natura/ Tarjeta inspiración naturaleza


**

Bona tarda a tots i a totes,

Avui una targeta molt "natural", troncs, fulles, herbes i papallones.


I avui comencem a muntar la targeta per la base, directament sobre la cartolina blanca, amb tinta distress Vintage photo i un stencil (que vaig retallar jo mateixa) he fet aquest fons marró simulant les vetes d'un arbre.


Seguidament amb un tros sobrer de paper d'aquarel·la, he estampat aquest segell d'herbes amb varies tintes verdes. He rascat i doblegat una mica les vores per donar més volum al paper.


Es el torn de la dedicatòria, un senzill "Felicitats" amb tinta negre a la part superior. I el torn de troquelar varies formes de fulles amb la Big Shot i els troquels "Holidays Greens" de Tim Holtz.


Per la papallona he fet servir uns fulls que vaig comprar al Lidl on venien varies formes pre-tallades de papallones en varis colors, en aquest cas he escollit aquesta verda. He unit les tres capes per la part central i he doblegat les ales per donar-li volum.




I ja sols queda muntar-ho tot, la cartolina en forma d'arbre de base, sobre aquesta les diferents formes de fulles, per sobre el paper d'aquarel·la estampat i per últim la papallona.

I fins aquí la targeta d'avui, espero que us hagi agradat i ens veiem aviat.

PETONS!!

**

Buenas tardes a todos y a todas, 

Hoy una tarjeta muy "natural", troncos, hojas, hierbas y mariposas. 


Y hoy empezamos a montar la tarjeta por la base, directamente sobre la cartulina blanca, con tinta distress Vintage photo y un stencil (que yo misma recorté) he hecho este fondo marrón simulando las vetas de un árbol.


Seguidamente con un trozo sobrante de papel de acuarela, he estampado con varias tintas verdes este sello de las hierbas. He rasgado y doblado un poco los bordes para dar más volumen al papel.


Es el turno de la dedicatoria, un sencillo "Felicitats" con tinta negra en la parte superior. Y el turno de troquelar varias formas de hojas con la Big Shot y los troqueles "Holidays Greens" de Tim Holtz.


Para la mariposa he hecho servir unas hojas que compré en el Lidl donde venían varia formas de mariposas pre-cortadas en colores distintos, para esta tarjeta he escogido esta de color verde. He unido las tres partes, solo por la parte central y he doblado las alas para darle volumen.




Y ya tan solo nos queda montarlo todo, la cartulina en forma de árbol en la base, seguidamente las hojas troqueladas, sobre estas la acuarela estampada y por último la mariposa. 

Y hasta aquí la tarjeta de hoy, espero que os haya gustado y nos vemos pronto.

BESOS!!


**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada