dijous, 16 de juny del 2016

Goodie bag "It's always tea time"


**

Bona nit a tots i a totes,

Avui continuem amb la temàtica del dilluns i la frase "It's always tea time" de Alicia al País de les Meravellles amb aquestes Goodie Bag perfectes per guardar les bossetes del té.


Per fer les bossetes he utilitzat el troquel de la casa Lawn Fawn "goodie bag" i cartolina blava, en aquest cas per una cara era blava i per la cara interior blanca.


Un cop retallades les bosses, en una de les cares i amb els mateixos troquels utilitzats dilluns ("Coffe and tea" de Pepper Smocchers), he retallat la silueta de la tassa. Per la part interior hi he enganxat un tros de plàstic transparent que ens permet veure el que hi ha al interior.


Seguidament i amb el mateix troquel de les tasses, he retallat tres tasses en cartolines de diferents colors. Dins de cadascuna de les tasses, hi he escrit les lletres T, e, A, per formar la paraula "tea" al enganxar-les a la bosseta.

Per acabar la dedicatòria amb un retolador blanca he escrit la paraula "time", amb una sanefa als laterals, just sota de les tassetes.


I ja sols ens queda emplenar les bossetes amb els nostres sobres de té i tancar-les amb un petit llacet.

Espero que us hagi agradat i ens veiem la setmana que bé. Bon cap de setmana!

PETONS!!!

**

Buenas noches a todos y a todas,

Hoy continuamos con la temática del lunes con la frase "It's always tea time" de Alicia en el País de las Maravillas con estas Goodie Bags perfectas par guardar las bolsitas de té.


Para hacer las bolsitas he utilizado el troquel de la casa Lawn Fawn "goodie bag" y cartulina azul, en este caso por una cara la cartulina era azul y por la cara interior era blanca.

Una vez recortadas las bolsas, en una de las caras y con los mismos troqueles que el lunes ("Coffe and tea" de Pepper Smocchers), he recortado la silueta de la  taza. Por la parte interior del hueco que me ha quedado, he pegado un trocito de acetato transparente para ver lo que hay en el interior de la bolsa.


Seguidamente y con el mismo troquel de las tazas, he recortado tres tazas pequeñas en tres cartulinas de colores diferentes. Dentro de cada una de ellas he escrito  las letras T, e, A, para formar la palabra "tea" al pegarlas en la bolsita.

Para terminar la dedicatoria, con un rotulador blanco he escrito la palabra "time", con unas cenefas en los laterales, justo debajo de las tazas.


Y ya solo nos queda llenar las bolsas con nuestros sobres de té y cerrarlas con unos lacitos.

Espero que os haya gustado y nos vemos la semana que bien. Buen fin de semana!

BESOS !!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada