dilluns, 1 de febrer del 2016

Targeta/ tarjeta Carnaval


**

I comencem ja amb la setmana de carnaval, ja teniu la disfressa apunt per dissabte???
Afanyeu-vos que ja us queden pocs dies!!

Avui per celebrar aquesta setmana, us porto una targeta inspirada en les disfresses i el confeti




Per fer la postal m'he basat en el segells "Spooky" de la casa "The greeting farm". Com ja sabeu d'altres vegades, jo no tinc tots els segells que faig servir en les meves targetes.... ja m'agradaria :( Així que, com sempre, he tingut que calcar els ninos en paper vegetal i despres passar-los a la cartolina. Seguidament el pintat els nens amb colors de fusta.


Ara es el torn de preparar el confeti, per fer-lo he utilitzat cuadradets de foam 3D i purpurina de colors diferents. Un cop apunt els he reservat per muntar la targeta. 

I ja sols falta la dedicatòria, amb una cartolina negra i amb una mica d'embossing de color plata ja tenim la banderola de la dedicatòria.


El moment de muntar la targeta ha arribat, primer enganxem els nens disfressats a la part inferior, seguidament la dedicatòria i per últim, intercalant els diferents colors, anem cobrint la postal amb el nostre confeti.


Fins aquí la targeta d'avui, espero que us hagi agradat i ens veiem en el pròxim post.
PETONS!

**

Y empezamos ya con la semana de carnaval, tenéis ya el disfraz listo para el sábado?
Venga, apresuraros que ya os quedan pocos días!!!

Y hoy para celebrar esta semana, os traigo esta tarjeta inspirada en los disfraces y el confeti.


Para hacer la postal me he basado en los sellos "Spooky" de la marca "The greeting farm". Como ya sabéis de la otras veces, yo no tengo todo los sellos que uso en las tarjetas... ya me gustaría. Para hacer los muñecos he utilizado papel vegetal para calcar el dibujo y después lo he pasado a la catulina blanca para finalmente pintarlos con colores de madera.


Ahora es el turno del confeti, hecho con cuadraditos de foam 3D sobre los cuales he puesto purpurina de distinto colores. 

Ya solo falta la dedicatoria, una cartulina negra y un poco de embossing plateado me han servido para desear feliz día.. 


Y ahora es momento de montar la tarjeta, primero posicionamos los niños disfrazados en la parte inferior pegados con más cuadraditos de foam, seguidamente el sentimiento y por último intercambiando los colores, vamos pegando nuestro confeti.


Y hasta aquí la tarjeta de hoy, espero que os haya gustado y nos vemos en el próximo post.
BESOS!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada