dijous, 14 d’abril del 2016

Shaked card amb segells Fintastic Friends


**

Bona tarda a tots i a totes,

Finalment dilluns no vaig poder escriure ja que, com haureu vist, he estat modificant tota l'estructura del bloc, per fer-lo més clar i entenedor. També he creat pestanyes perquè us sigui més fàcil accedir als continguts. Pels que encara no ho sabeu, també he creat una pàgina a Facebook, així que no oblideu donar el m'agrada, us ho agriré molt.

I ara ja si, anem a per la continuació de la targeta dels peixets que vam fer dijous passat, per avui una Shaked card.





Per fer la base, he partit d'una cartolina d'aquarel·la, i amb tres tons de tintes distress blaves (tumbled glass, peacock feathers i chipped sapphire) i una mica d'aigua he fet els fos marí, per acabar la part inferior, la sorra, he utilitzat el color brushed corduroy.


Un cop enllestit el fons, es l'hora dels peixos, he segellat i pintat amb retoladors de la Sra. Granger, tots els peixos i decoracions tant del pack "Finstastic Friends" com "So Jelly de la casa Lawn Fawn. 


Per fer la dedicatòria, he utilitzat una mica de paper vegetal i amb embossing en calent de color blanc, he segellat les dos frases "you're a star" i "best fishes".


Ja sols queda enganxar tots els peixos i decoracions a la base del fons marí, emplenar tota la targeta de lluentons i brillants, construir el marc que contindrà els lluentons amb foam 3d, ficar el plàstic transparent i per finalitzar la targeta amb un marc de cartolina blanca, decolorada a blau..


I aquí tenim una targeta de fons marí amb molt de moviment.
Com sempre, espero que us hagi agradat i fins a setmana que ve.

PETONS!


**

Buenas tardes a todos y todas, 

Finalmente el lunes no pude escribir ya que, como habéis visto he estado modificando tota la estructura del blog, para hacerlo más claro y entendedor. También he creado pestañas para que os sea más fácil acceder a los contenidos. Y para los qua aun no lo sabéis, también he creado una página en Facebook, así que no olvidéis darle al Me gusta, os lo agradeceré muchísimo.

Y ahora, ya si, vamos a por la continuación de la tarjeta de los peces que hice el jueves pasado, hoy en forma de Shaked card.



Para hacer la base, he partido de una cartulina de acuarela y, con tres tonos de tinta distress azules (tumbled glass, peacock feathers y chipped sapphire) y un poco de agua, he hecho el fondo marino, para terminar la parte inferior, la arena, he utilizado el color brushed corduroy.


Una vez terminado el fondo marino, es el turno de los peces. Una vez sellados todos en una cartulina blanca, los he coloreado con los rotuladores de la Sra. Granger. En este caso he utilizados los sellos de los packs "Finstastic Friends" y "So Jelly de la casa Lawn Fawn. 


Para la dedicatoria, he utilizado un trozo de papel vegetal y con embossing en caliente de color blanco, he estampado las dos frases: "you're a star" y "best fishes".


Ya solo nos queda pegar todos los peces y las decoraciones en la base del fondo marino, llenar toda la tarjeta de lentejuelas y perlitas, construir el marco que contendrá todas la lentejuelas con foam 3d, poner el acetato en la parte superior y finalizar la estructura con un marco de cartulina blanca, decolorada a azul.


Y aquí tenemos una tarjeta del fondo marino, con mucho movimiento. 
Como siempre, espero que so haya gustado y nos vemos la semana que viene.

BESOS!

**

3 comentaris:

  1. Entenc que els lluentons es mouen oi? Però dins la targeta no hi ha aigua ni res no? Només sacsejar i deixar caure.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Exacte, els lluentons es mouen lliurement per tota la targeta. No hi ha aigua, simplemente hi ha un espai entre el paper d'aquarel·la i el plàstic que permet que hi hagi una "càmera" per on es poden moure els lluentons al remenar la targeta.

      Elimina
  2. Per cert, felicitats pel new look del bloc, m'agrada molt!

    ResponElimina