dijous, 14 de juliol de 2016

Targeta marinera amb aquarel·la i embossing/ Tarjeta marinera con acuarelas y embossing


**

Bona nit a tots i a totes, 

Avui continuant amb la temàtica marinera que us vaig ensenyar el dilluns, us he preparat aquesta targeta.


I comencem fent la targeta per la part de l'aquarel·la. En un tros de paper d'aquarel·la i amb els segells de la marca Lawn Fawn "So Jelly" i "Fintastic Friends" he segellat i fet embossing de color blanc amb els diferents peixos.


Un cop segellats i amb retoladors d'aquarel·la, he anat pintant cada un dels peixos i el fons, simulant el fons marí.


Seguidament i amb el segell "Big Scripy Word" i el troquelador corresponent, he estampat i retallat la dedicatòria, CONGRATS. També he troquelat dues vegades més la paraula en foam negre per donar volum a la paraula.


Per últim ens queda muntar la targeta, en aquest cas, he escollit aquest paper blanc i blau amb les ancores, sobre del qual hi he enganxat el meu tros d'aquarel·la i a sobre de tot la paraula que em fa de dedicatòria.

Fins aquí, la targeta d'avui, espero que us hagi agradat i ens veiem el dilluns.

PETONS!!

**

Buenas noches a todos y a todas,

Hoy continuamos con la temática marinera que os traje el lunes, así que para hoy he preparado esta tarjeta.


Y empezamos haciendo la tarjeta por la parte de la acuarela. En un trozo de papel de acuarela y con los sellos de la marca Lawn Fawn "So Jelly" y "Fintastic Friends" he estampado y hecho embosing de color blanco con los diferentes peces.


Una vez estampados y con rotuladores acuarelables, he ido pintando cada uno de los peces y el fondo, simulando el fondo marino.


Seguidamente y con los sellos "Big Scripy Word" y el troquelador correspondiente, he estampado y recortado la dedicatoria, CONGRATS. También he troquelado dos veces más la palabra en foam negro para dar volumen a la palabra.


Por último solo nos falta montar la tarjeta, en este caso, he escogido este papel blanco y azul con las anclas, sobre el cual he pegado mi trozo de acuarela y encima de todo la dedicatoria.

Y hasta aquí la tarjeta de hoy, espero que os haya gustado y nos vemos el lunes.

BESOS!!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada