dilluns, 21 de març del 2016

Calendari semanal Patrulla Canina


**

Bona tarda a tots i a totes,

Com us vaig comentar la setmana passada avui tenim una entrega molt diferent. Va ser l'aniversari del meu nebot, el Jan, super fan de la patrulla canina, així que li vaig preparar aquest calendari amb els dies de la setmana i els gossets tan famosos.




Com veieu és un cuadre amb amb varies imatges dels gossets en un paisatge fet a partir de cartolines. En aquesta ocasió, per falta de temps, els gossets i la torre de control els he imprès en paper fotogràfic i posteriorment retallats i enganxats al seu lloc.

Per fer el fons he utilitzat cartolines de diferents color a les quals he entintat les vores. Per fer els arbres i els tobogans he fet servir els segells "Let's play" de Lawn Fawn i els he acolorit amb els retoladors d'alcohol de la Sra. Granger.





 A la part inferior, hi ha els dies de la setmana i el escut de la patrulla, que es el que ens serveix de marcador per indicar el dia que estem.

He jugat amb la alçada del foam per fer el carril per on es mou el escut.



I fins aquí la manualitat d'avui. Espero que us hagi agradat i ens veiem el dijous.

PETONS!


**

Buenas tardes a todos y a todas,

Tal y como os comenté la semana pasada, hoy tenemos una entrega muy diferente. Fue el aniversario de mi sobrino, Jan, que es super fan de la patrulla canina, así que le he preparado este calendario de los días de la semana con los famosos perritos.



Como veis es un cuadro con varias imágenes de los perritos en un paisaje hecho a partir de cartulinas. En esta ocasión, por falta de tiempo, los perritos y la torre de control, los he impreso en papel fotográfico y posteriormente los he recortado y pegado en su sitio.

Para hacer el fondo, he utilizado cartulinas de diferentes colores a las cuales les he entintando los bordes. Para hacer los arboles y toboganes, he hecho servir los sellos de "Let's play" de Lawn Fawn y los he coloreado con los rotuladores de alcohol de la Sra. Granger.





En la parte inferior, están los días de la semana y el escudo de la patrulla, que es el que sirve de marcador para indicar el día a que estamos.

He jugado con la altura del foam para hacer el carril por donde se mueve el escudo.



Y hasta aquí la manualidad de hoy. Espero que os haya gustado y nos vemos el jueves.

BESOS!

**

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada